onödigt inlägg

Jag har kommit fram till att jag har fått alldeles för mycket fritid. Eftersom jag bara går i skolan på måndagar och tisdagar ( ja, jag har special schema ) så har jag absolut ingenting att göra på dagarna eftersom alla andra går i skolan. Förut så var jag bara ledig på torsdagar så då var det ju inga problem att bara sitta hemma och ta det lugnt. Men nu när det är tre hela dagar så vet jag inte vad jag ska ta mig till. Det är så fruktansvärt trist att bara sitta hemma framför datorn och tvn att jag kan spy. Visst, det händer ibland att jag går och äter lunch med mamma , men det är högst en gång i veckan. Jag skulle ju kunna gå och träna, men jag vill fan inte gå själv till Power .. Jag får väl skaffa mig en hobby helt enkelt. Nu orkar jag inte skriva längre , hehe

Puss Lina

segt

Vaknade ganska nyligen, känner mig helt slut! Skola om 2½ timme, funderar på att sjukanmäla mig fan ,, Får se hur jag gör. Men ska nog hoppa in i duschen nu i alla fall.

Puss Lina

30 mars

I lördags kom sara hit, det var som sagt fest inplanerad. Kan ju inte direkt säga att det blev fest men. Det började med att jag och sara gick till putte där några va, satt där ett tag osv. Sen så skulle vi hem och hämta mer dricka, men eftersom det inte var en själ hemma så slutade det med att alla stannade kvar. Alex jag och sara började spela monopol men jag gav upp, ovanligt. Men det var kul, eller inte hela tiden men. Hände ju en del skit osv som man inte vill ska hända .. Det hela slutade med att Putte, Alex och Ann-sofie (?) deckade och jag och sara gick och la oss. Dom stack typ hem runt 12 dagen efter. En liten stund efter att alla dragit så går jag in i badrummet och känner att det stinker Piss, jippi, nån hade pissat ner hela golvet,mattan, tidningar osv. Superkul må jag säga. Resten av söndagen spenderade jag bakis framför tvn. Nej nu har jag inte tid att sitta här, måste fixa mig och kila till skolan!

Puss Lina

28 mars

Det är en massa människor här för att fira min storebror som fyllde 21 i onsdags, och jag försöker så gott jag kan att inte synas. Så just nu sitter jag på mitt rum och väntar på att mamma ska börja med maten för jag håller på att dö av hunger! Ikväll så det nog fest, annars så blir det en seg lördagskväll framför tvn med efterblivet fika, det är ju mysigt det med faktiskt.

Puss Lina

Pojken som kallades Det

Vi har alla hört talas om Dave Pelzer's Pojken som kallades Det, Men hur många är det egentligen som har läst den?
När jag och min vän Annamaria gick runt i Tuna Park så hade jag lovat mig själv att inte köpa någonting. Vi gick vi in i Akademibokhandeln och kikade runt lite när jag fick syn på boken. Jag var bara tvungen att köpa den!
När jag kom hem så satte jag mig i soffan med iPoden och boken och började läsa. Jag läste och läste och vips så var den slut. Jag rekomenderar denna bok Starkt ! Den är så hemsk men samtidigt så underbar, det hände att man fällde en tår eller två. Så alla ni som inte har läst boken , Gör det ! Och ni som har läst boken , Läs den igen !

Puss Lina

24 mars

Ingen skola idag pga halvdag. ms Bergström har ändrat mitt special schema så nu har jag bara matte och dessutom bara två gånger i veckan. Skulle ha börjat 15.00 idag men det är utvecklingssamtal så alla har halvdag så det blir inget idag. Ska väl höra med mamma om vi ska äta lunch och vandra lite på stan, vore trevligt. Tänkte hoppa in i duschen en snabbis nu.
Blir väl ett inlägg senare om jag orkar. 

Puss Lina



18 års gräns ..

Igår fick jag höra något så sjukt, nämligen att dom funderar på att sätta 18 års gräns på Energidryck! Anledningen till detta är tydligen att skolorna tycker att eleverna blir " höga " på energidryck när dom är i skolan. Det är nog det dummaste jag har hört! Vad är det för jävla samhälle vi lever i? Jag blir så irriterad, usch! Nej nu har jag inte tid att sitta här, måste snart ge mig av till skolan ..

Puss Lina

sömnlösa nätter

Och så sitter man här igen, sömnlös. Det är så grymt trist att vända på dygnet så det är inte sant! Jag var ju vaken hela förra natten också. Somnade runt 10 och vaknade ca 17 .. känns så onödigt att slänga bort hela dagen på att sova när man skulle ha kunnat hitt på någonting. Men tur som jag hade så hörde min vän Lovisa av sig och vi bestämde oss för att ses nere på stan. Vi gjorde inget speciellt, promenerade genom staden i snön och bara pratade, det var trevligt att få träffa Lovisa med tanke på att vi inte ses så ofta.
Nej nu tänkte jag sätta igång någon film och dega lite innan jag måste upp och fixa mig till skolan!

Puss Lina

endast onödigt

Eftersom det här är första inlägget och klockan är 05:40 så har jag inte så mycket att skriva om direkt.
Dagen har varit åh så händelselös och tråkig så det är inte ens värt att skriva om den. Jag får komma tillbaka efter några timmars sömn helt enkelt.

Puss Lina

RSS 2.0