Valborg

Vaknade ganska tidigt idag, runt tio. Satte igång datorn och halv sov lite. Sara kom hit runt tolv kanske, men gick för ca. en timma sedan. Satt och lekte lite med min design, hoppas ni tycker den blev bra. Har fixat mig , ska bara borsta tänderna sen bär det av till staden och fika med mor min. Vi får se om det blir någon shopping , har nämligen hittat en ursöt klänning som jag tänkte ha på skolavslutningen. ( även om jag inte räknas som en elev på skolan, så kan man ju kolla (; )

Det är ju också valborg idag!
Vet inte riktigt vad kvällen har att bjuda på men ska träffa sara och martin, sen får vi la se vad vi hittar på.
Uppdaterar mer sen om jag har tid och orkar.

cp grov kyss hångel / er lina

Zipholder

Vilken upptäckt jag gjorde idag!
Satt och kikade på en massa skor och kläder och gud vet vad. Hamnade inne på Nelly.com och fick syn på, ja det är sant, Världens smartaste grej!
Om vi säger så här; Hur många pinsamma stunder har man inte hamnat i när någon påpekar att ens Gylf är nere? Alldeles för många! Det har tydligen Lisa Sjövall tänkt på och fått en snilleblixt, nämligen att göra en ' zipholder '. Man fäster den lilla gummisnodds liknande saken runt byx knappen och sedan i gylfen. Detta håller gylfen på plats och du slipper hamna i pinsamt läge.
Funderar på att inskaffa denna lilla makapär eftersom gylfen på mina höga jeans inte vill sitta kvar som den ska.

Zipholder SEK 39, Zipholder - NELLY.COM
kyss och smek som fan / er lina

you spin me right round

Har inte skrivit på ett tag, har inte haft ork till att komma på nåt intressant att skriva, hah. Jag menar, hur kul är det att skriva om sin vardag? Är det verkligen någon som bryr sig om vad jag har för mig under dagarna? Tror inte det va. Förstår inte heller varför alla är så intresserade av att läsa ' kändis bloggar ', själv tycker jag att det är så sjukt ointressant och trist. Visst det kan vara kul att kolla på bilderna , men inte sitter jag och läser om deras vardag, tycker bara att det är slöseri med tid när jag kan göra någon annan nytta. Förstå mig inte fel nu, jag respekterar fullt ut att andra tycker att det är kul att läsa om andras vardag osv. jag förstår bara inte Varför man tycker att det är intressant? Nej jag vet att alla inte har samma intressen och så. men men, nu ska jag vara lika tråkig som vanligt och skriva om min super intressanta Dag ;)



Vaknade ganska prick tolv idag av att jag fick ett sms av Lovisa. Gick upp, ut med hunden och sen fixade jag mig lite. Gick ner till stan runt halv två för att möta Lovisa. Vi tog oss en liten promenad och sen vidare till godisland, sen vart den en snabb runda på stan.
Gick hem till mig för att hämta pengar och sedan vandra vidare till ica och handla. Vi köpte med oss varsin soppa. Väl hemma så värmde jag sopporna medans Lovisa gick ut med milton.
Vi åt, pratade och skrattade. Lovisa gick hem runt sju och jag placerade rumpan i tv soffan.
Nu har jag grymt ont i huvudet och är trött som ett svin.
Ops! sneglade på klockan , missar Greys!

blöt kyss / er lina

B to the ella

Igår så firade jag och lite släkt pappa. Det bjöds på smörgåstårta och annat gott. Jag tog med mig milton så stannade inte så länge. Väl hemma så smsade bella och vi bestämde att hon skulle hoppa på cykeln och rulla hit. Sagt och gjort, hon kom hit runt åtta kanske. Vi gick ner till godisland och köpte oss en näve godis och glass. Hemma blev det att kolla på hajar som hajar och american pie beta house och praaat. Det var trevligt. Vi la oss inte allt för sent och började kika på Twilight. Men ingen orkade titta klart så vi stängde av och la oss för att sova.

Bella stack nyss och jag funderar på att hoppa in i duschen och sen rulla ner till owe. Finns på mobilen heela dagen, som vanligt haha

negerkyssar / er lina

sushi

Idag har vart en skön dag. Bara suttit hemma och städat lite. Pappa fyller 50år på söndag så det kommer lite släkt hit imorgon.
Om några minuter så ska jag dra mig ner till stan och möta mamma för att sedan gå till owe. Ikväll bjuds det på hårfärg och sushi. Tycker att det är spännande , hehe. Har ju faktiskt aldrig ätit sushi.
Oj vad klockan är mycket , trodde den var mindre heh. Blir inget mer inlägg ikväll för jag lämnar datorn hos far min.

slemmig kyss / er lina

Till min Bella

Du är så ful, så jag vill slå dig I ditt huve med en pinne Du är så ful, så jag vill knarka Jag vill äta... äta bajs jag vill äta bajs ("Jag vill äta bajs") Jag vill döda dig och din morsa Jag vill döda din bror och din farsa Jag ska nita din gamla farmor " I fejset (shoo-wap) med en pinne (shoo-wap) och ett biljardklot" Jag ska nita, din granne för du är så ful det är ditt fel Jag är så jävla snel så jag vill knarka, skitmycket knark Jag vill knarka knark ("jag vill knarka knark") Jag vill skära mig själv, du är så ful så jag vill skära mig själv fattar du inte du är så jävla fulså jag vill skära mig SKÄR DIG SJÄLV! ("jag vill skära miig")

Kyssssar / din lina

ont i fötterna

Idag har jag kännt mig så duktig.
Gick upp klockan tio för jag hade bokat tvättstugan. Slängde in två maskiner. Väntade. Två maskiner till osv osv. Hade tättat klart och allt hade torkat klockan två. Gick då runt huset för att komma till Power Gym, hade planerat att träna min usla kondition idag. Det blev 10 minuter i crosstrainern sen kunde jag väl knappt andas, lyckat! Körde lite ben när jag ändå var där, men han inte med så mycket eftersom jag skulle träffa bella runt halv fyra, men ca. 40 minuter blev det. Gick hem och duschade, bytte kläder osv. Mötte bella vid Rinman och vi tog oss en promenad till statoil för att jag skulle köpa glass för att sen gå vidare mot tunapark. Han dock inte äta så mycket av min glass innan den föll i backen, så typiskt. Väl framme så gick vi runt och glodde lite ett tag , jag vart hungrig och köpte mig en korv , haha. Sen tog vi bussen ner till stan igen för att kika lite där innan bellan skulle hem. Gick in på Gina och inhandlade en mkt snygg t-shirt, bella den härmapan köpte en likadan, men va ska man säga? alla vill väl vara lika tuffa som mig så det är ju klart. hah. Vi gick sedan skiljda vägar. Väl hemma placerade jag min ända framför datorn samtidit som jag väntade på att min pasta skulle bli klar. Kom sedan på att mitt balsam tagit slut och att jag var pront tvungen att tvätta håret. Så det blev att släpa iväg pappa till ica för att handla. Kom ganska nyligen in, trött och ont i fötterna som få efter allt promenerande och tränande och gud vet vad. Har också kommit på hur stort behov jag är av nya skor. Behöver nya tränings skor och ett par lite somrigare.

upphetsande smisk / er lina




Åkersberga

Gick av ren nyfikenhet in på johnbauers hemsida och fick se att dom lagt upp dom preliminära intagningspoängen. Scrollade ner till åkersberga och vad får jag se? Jag vart så glad att jag inte visste va jag skulle ta mig till fan. Frisör låg på , ja det är sant , 20 poäng som lägsta! Jag kunde knappt tro mina ögon. Men där ser man, jag kanske kommer in på frisör trots allt! Känns lite drygt att flytta bara, men tror att det är en bra sak, att börja om licksom.

dask på rumpan / er lina

och så var det Saran

Kom hem för inte så länge sen från saran, har inte skrivit så mkt på senaste tiden så drar en snabbis om helgen.

I fredags så blev det sara. Vi skulle egentligen sova hemma hos henne men ändrade planen lite så stack hem till mig istället. Först så var vi med Martin i ca. 2 sek innan vi for vidare till blom för att träffa alex och putte. Var inte där så länge. Gick ner till stan för att träffa jim i en halv minut, sedan så sa vi adjö till Martin och Jim och fortsatte hem för att kolla på Marley och jag, jätte söt film.

Vaknade runt elva kanske, hoppade in i duschen och klädde på mig och sen drog vi vidare hem till sara och sen ut igen för att äta pizza, köpa glass och träffa Martin. Vi vinkade adjö till martin runt halv nio tiden för att det vart så satans kallt. Mot ica bar det av för att köpa cola och popcorn. Väl hemma hos sara så poppade vi popcorn och satte på en film, Jeepers Crepers2 blev det. Sjukt rolig/konstig. Efter filmen så började vi vårat ' xbox lan ' med SSX, sara klådde mitt arsel hela tiden såklart. Efter SSX så blev det Dead or Alive, och då var det sarans tur att få stryk, vad trodde hon licksom ? Vi stängde av allt runt tre kanske och fortsatte kvällen/natten/morgonen med att prata. Det blev mycket prat , väldigt givande natt med saran må jag säga. Gick upp runt elva idag också och började spela SSX med detsamma. Efter spelandet så sprang vi en snabbis till ica för att köpa rabarber, här skulle det minnsan bakas paj! Och god blev den, vi åt upp nästan hela pajen alldeles själva, haha. Vi började kolla på Barnhemmet men synkningen sög så ingen av oss orkade förstår vad dom sa, det var ju trots allt spanska. Efter barnhemmet så blev det Gossip Girl. Pappa plockade upp mig när det slutat och nu sitter jag här. Har nyss ätit och tänkte sjunga lite i duschen innan jag blir för orklös.

petting / er lina

bilden bjuder vi på. Den är ju trots allt grymt gammal

vad ska man säga .. ?

Dom senaste dagarna har bara kännts dåliga. Jag har inte haft någon som helst lust att blogga eller att göra någonting annat överhuvudtaget. Känner mig så jävla trött och orklös, så jävla liten. Vet inte varför.. Kännst som jag har jordens humör svängningar. Ena stunden är jag så glad att jag kan hoppa och skutta och lalal, andra så vill jag bara dra täcket över huvudet och försvinna.

kyss och smek / er lina


15 april

Jag är så otroligt glad

Men så jävla förbannad

dagarna som gått..

ojoj , det var ett tag sen jag skrev nu. Beror på att jag inte orkat hämtat min dator hos pappa, lånade min mors dator nu.
I Lördags så kom som sagt Owe, victor, sebbe, emma, gurra, lisa, micke och leon på påsk middag. Det var trevligt.

Sara kom hit runt åtta igår och lite senare så tittade Alexander och Putte förbi. Efter att ha suttit här ett tag så bestämde vi oss för att gå ut. Vi slutade vid stålfors och Martin kom och gjorde oss sällskap. Men tillslut blev det så satans kallt så vi gick hem till Alexander. Vi satt där ett bra tag och bara umgicks och hade det trevligt. Gick därifrån runt tre halv fyra.


Idag så har jag inte gjort någonting speciellt. Hade planerat att träna men hade ingen större lust att dra dit själv, så jag har bara suttit framför tvn typ. hehe

tok smek / er lina


@ annamaria

Sitter hemma hos annamaria och väntar på att hon ska bli klar så att vi kan ta bussen ner till stan så hon kan köpa nånting. Kommer ej ihåg vad hehe. Tror jag ska passa på att köpa min bikini då eftersom den inte fanns på Gina i tunapark.
Jag sov som sagt här inatt, och kul hade vi. Det blev nåt glas vin och myspys. Satt uppe halva natten och kåta oss som vanligt. Alexander och Putte skulle ha kommit hit men hennes föräldrar kom hem lite tidigt så det blev inget med det tråkigt nog.

Idag är det ju också Påsk afton hehe. Ska hem lite senare och äta påsk middag med mamma, mike och owe och hans familj. Jansson i massor , får multiorgasmer här borta bara jag tänker påt! Men äter man det bara två gånger om året så gäller det att frossa medans man kan.

Lite senare så tror jag att ja ska träffa Alexander, men vet inte. Vi får se hur det blir.

Slemmig kyss / er lina

Izabellan då

Vaknade sent idag också, kan inte rå för det, det är ju så skönt att sova.

Idag så blir det Bellan, för ovanlighetens skull. Hon är på väg hit nu, det blir till att byta om och dra till power när hon landar. Det blir ben idag, älskart!
Efter träningen så ska vi nog hem och kolla på film eller springa ner till stan och köpa bekväma bh:ar, hehe. Uppdaterar mer vad som händer under sagen lite senare.

ömt smek / er lina

izabellamets.blogg.se

Grrr ..

Super mysig slapp dag idag.
Vaknade sent, duschade och satt vid datorn och bara segade. Lekte med Bellans blogg som vanligt.( http://izabellamets.blogg.se ) Lite senare så gick jag ner till stan för att träffa bella, vi skulle på bio. För er som undrar så blev det Fast and Furious, vad annars ? hehe. Vi var nästan dom ända tjejerna där, förvånande. Men Gud vad jag älskar dom filmerna, och denna var inte sämre! Så himmla bra, trots att bella pratade sönder hela filmen och grät osv haha. Älskar dig ändå. Hade nog faktiskt gått och kollat även om den sög, jag menar hallå, Vin Diesel är med! Mannen i mina drömmar , ojoj.
Kom ganska nyss hem och funderar på att gå och lägga mig lite tidigare.

smeeek / er lina

rör du dör du, mkey ?! ;)

7 april

Idag vaknade jag med Sara vid min sida. Solen sken nåt alldeles förskräckligt, väldigt trevligt om den inte steker en när man försöker sova. Idag stog stockholm på agendan, och stockholm blev det, inte riktigt som planerat men..
Sara cyklade med mig till stationen för att vinka av mig, men precis när vi kommer fram så ser jag tåget sakta åka därifrån. Försökte sedan få tag i Emma som var på väg till centralen för att möta upp mig , men det gick inte att ringa till henne. Det blev att gå hem till sara och vänta på nästa tåg istället. Plötsligt så ringer emma och jag berättar att jag missat tåget. Hon hoppar då av tunnelbanan i vällingby när jag ringer upp och säger att jag var på väg till tåget. Hon var då tvungen att skutta på tunnelbanan igen för att åka in till stan , stackarn! Men glad blev hon när jag bjöd på thai mat och en liten fika. Vi gick på stan ett tag sen runt sju så upptäckte jag att jag faktsikt missat andra tåget för idag, irriterande. Emma var tvungen att dra hem så jag satte mig på stationen i ungefär 45 minuter och väntade på tåget. När jag kom hem till eskilstuna så mötte sara mig på stationen och vi började gå ner mot stan och tänkte kolla med någon om det var fest nånstans. Men saras mamma ville att sara skulle hem, och så fick det bli så jag gick sakta hemmåt med Trasig i lurarna. Nu sitter jag här , trött i benen och känner mig lite sliten. Imorgon blir det bio med Bella. <3

grov hångel / er lina

6 april

Solen lyser, fåglarna kvittrar och inte ett moln så långt ögat kan nå. Nu jävlar är det vår!
Nu sitter jag här igen. Borde egentligen fixa mig men det har jag ingen ork till, om en liten stund kanske. Ska snart ner till stan och träffa sara och skutta omkring i detta härliga väder. Försöka få tag i pappa och hans plånbok och köpa mig en frappe och ett par nya glajjer kanske, men man ska ju inte hoppas på för mycket. Kan inte låta bli att hata sverige på vintern men älska det på sommarn, kanske för att jag hatar snö. Det är nog det värsta som finns! Kallt och blött och ..kallt helt enkelt. Men på sommaren så är det varmt och skönt och solen lyser och man får äntligen lite färg på kinderna.
oj vad klockan sprang iväg nu måste jag kila.

kärleksfullt dask på rumpan / er lina

dagen idag

Jag har inte riktigt haft ork att skriva något idag, så berättar lite snabbt om vad som har hänt.
Sov ganska länge och satt och segade ett tag innan jag förstog var jag var och att det faktiskt var mitt på dagen. Annamaria hörde av sig och vi bestämde oss för att ses. Gick och mötte henne nere på stan, köpte hamburgare och började gå mot sara för att råna den stackarn. Efter det så blev det att leta nån som kunde fixa luft, och det hela slutade i skiftinge. Nöjda så tog vi bussen tillbaka till stan och gick hem till mor och gjorde toast sen vidare ut på en liten promenad. Runt halv nio tiden så drog vi oss mot bussen och vi sa sedan adjö. Jag hade ingen vidare lust att gå hem så trallade hem till sara och satt i hennes trappuppgång i ca en och en halv timma och försökte få kvinnan att lyfta på arslet och gå ut och leta fest. Utan resultat vankade jag hemmåt och åt, satte mig vid datorn och allt sånt man gör när man är hemma. Designade även Bella och Saras bloggar. Har man tråkigt så har man.

ömma smekningar / er lina

bellan idag

Vaknade alldeles för tidigt idag. Runt 8 vaknade jag och kännde hur solen stekte mig, måste skaffa mig en rullgardin .. låg kvar och försökte att somna om trots värmen. Sisådär 11 så gick jag upp och duschade och fixade i ordning mig för att sen rulla ner till stan och träffa Bella. Vi gick på stan och åt på donken. Sen gick vi och köpte varsin Frappe och gick hem för att gå en lång promenad med milton. Det har vart så underbart väder både idag och igår, har saknat solen något så extremt. Efter promenaden med mille så gick vi hem till mor där vi träffade mike och johan, satt och pratade i nån timma innan bella dissade bio och stack hem för att äta pizza </3. Känns skönt att ha börjat umgås med Bella, vi har aldrig riktigt umgåts förut. Nej nu ska jag äta mig stor och fet.

slemmig kyss / er lina

3 april

Kom nyss hem från Power, körde stenhårt , så jävla skönt ojoj. Körde nån blandning av rygg och armar idag.
Landade hos pappa nu, har inte vart här på tre fyra veckor, brukar vanligt vis vara varanan vecka. När jag kommer in på mitt rum så luktar det så jäkla instängt och fanns knappt nån luft att jag var tvungen att rusa fram och öppna fönstret innan jag kvävdes till döds. Stökigt är det också , men det går lätt att ordna nu när man har blivit en sån städkärring!
Det var tanken att gå på bio lite senare men verkar inte bli av. Skulle ha gått på Fast and Furious med sara, men känner mig sådär lagom irriterad på henne. Försökte också få tag på Mike för att se om han hade lust att gå på dejt med sin syster, men han svarade inte tyvär. Det blir väl att sitta hemma och ta det lugnt ikväll, vilket jag absolut inte har något emot.

Puss Lina

kan ju inte påstå att man ser jeans jackan så mycket, men här är den.
Den är lite kortare och sliten här och där.

Godmorgon sverige eller nåt

Vaknade för en liten stund sedan och trodde jag sovit bort hela dagen när jag hörde att min bror var vid liv. Första gången som han är vaken innan mig tror jag, hehe. Det ser ut att vara vår idag igen så det blir nog en långpromenad med milton. Funderar faktiskt på att dra ner till badhuset och simma lite, men det får vi se om jag har ork till. Just nu är det ända jag riktigt kan tänka på är mat.

Puss Lina

en trevlig dag i vårvädret

Idag är den första dagen på länge som jag faktiskt har haft någonting att göra hela dagen!
Först så vaknade jag runt 9 och hoppade in i duschen och fixade mig och så. Sen gick jag ner till stan runt halv ett och träffade mamma och owe, vi gick och åt på Solo, nån pasta grej. Jag tog pasta med typ kyckling och curry eller vad det nu var, Jätte gott var det.
Efter lunchen så gick jag och satte mig på mammas jobb för att vänta på att Bella skulle sluta. Runt tre så ringde hon och vi träffades vid Godisland för att ta en runda på stan. Bella sprang som en galning och kikade på träningskläder som hon ville ha och jag letade efter ett par Adidas skor, som verkar vara slut sålda överallt! Ganska irriterande när man väl hittar något man vill ha.. sen sprang vi in på Gina en snabbis och där hittade jag en jättefin jeans jacka för 300 kr, som jag köpte med en gång ( bild kommer senare ), man vill ju inte riskera att den blir slutsåld som allt annat jag kollat på.
När jag köpt jackan så träffade vi Lovisa. Vi gick hem till mig och städade och umgicks, väldigt trevligt. Dom gick härifrån runt halv sju kanske och jag for iväg till Power och träna, ben var det idag. Kännde mig riktigt taggad idag, längesen sist. Var nära på att ramla ihop flera gånger , mina ben är fortfarande som gelé. Efter ett hårt träningspass så drog jag mig hemmåt och lagade pasta med tomatsås , favoriten , och satte mig framför tvn en liten stund. Och plötsligt så hamnade jag här.
Nu ska jag återgå till tv tittandet och sen krypa till sängs.

Puss Lina

tanken slog mig..

Som jag skrev i min förra blogg så ska jag förmodligen flytta till stockholm i sommar, beroende på om jag kommer in på nån av dom skolorna jag sökt där. Jag hoppas jätte mycket att jag kommer in, men på något sätt så vill jag stanna kvar här i eskilstuna. Jag menar, alla mina vänner bor här och det sista jag vill är att vara utan dom .. okej att sara faktiskt också ska flytta med upp, men sen är det ju Annamaria och Lovisa. Jag skulle sakna dom som fan. Sen skulle jag absolut sakna alla andra, men det är dom som står mig som närmast.
Och sen har vi ju det här att om jag flyttar så ska jag bo hos farmor, vilket jag är osöker på om jag kommer klara. Vi kommer nämligen inte alltid så bra överens och hon är Mega kristen och jag så inte kristen, vilket brukar leda till bråk osv. Men jag ska ju leta lägenhet, självklart måste jag ju ha ett jobb, så trög är jag ju inte.
Kommer bli skönare att komma närmare min kusin Emma, kommer nog träffas mycket mer om vi bor i samma stad. Det är ju inte häller långt från farmor till emma.
Nog om allt det här, tanken bara slog mig så jag kännde för att skriva av mig lite.

Puss Lina

RSS 2.0