you spin me right round

Har inte skrivit på ett tag, har inte haft ork till att komma på nåt intressant att skriva, hah. Jag menar, hur kul är det att skriva om sin vardag? Är det verkligen någon som bryr sig om vad jag har för mig under dagarna? Tror inte det va. Förstår inte heller varför alla är så intresserade av att läsa ' kändis bloggar ', själv tycker jag att det är så sjukt ointressant och trist. Visst det kan vara kul att kolla på bilderna , men inte sitter jag och läser om deras vardag, tycker bara att det är slöseri med tid när jag kan göra någon annan nytta. Förstå mig inte fel nu, jag respekterar fullt ut att andra tycker att det är kul att läsa om andras vardag osv. jag förstår bara inte Varför man tycker att det är intressant? Nej jag vet att alla inte har samma intressen och så. men men, nu ska jag vara lika tråkig som vanligt och skriva om min super intressanta Dag ;)



Vaknade ganska prick tolv idag av att jag fick ett sms av Lovisa. Gick upp, ut med hunden och sen fixade jag mig lite. Gick ner till stan runt halv två för att möta Lovisa. Vi tog oss en liten promenad och sen vidare till godisland, sen vart den en snabb runda på stan.
Gick hem till mig för att hämta pengar och sedan vandra vidare till ica och handla. Vi köpte med oss varsin soppa. Väl hemma så värmde jag sopporna medans Lovisa gick ut med milton.
Vi åt, pratade och skrattade. Lovisa gick hem runt sju och jag placerade rumpan i tv soffan.
Nu har jag grymt ont i huvudet och är trött som ett svin.
Ops! sneglade på klockan , missar Greys!

blöt kyss / er lina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0